fbpx

Konfirmanter på kick-off i Rossabø

Ballong quiz for konfirmanter i Rossabø

Onsdags kveld var det Kick-off med årets nye konfirmanter og foresatte i Rossabø. En kveld med god stemning der det ble servert kaffi, brus og twist. I løpet av kvelden ble den ivrige gjeng med på både ballong- quiz og mentimeter- undersøkelse om gav en ordsky om forventningene til konfirmant året.

Ny gruppeinndeling for konfirmanter

Tidligere var konfirmantgruppene delt opp i aktiviteter, i år er de deles opp etter leirene de skal på. Når de til våren og sommeren skal delta på sine leirer, enten det er på Stemnestaden, Norefjell eller ProsjektCamp i Haugesund vil de vær godt kjent med hverandre på forhånd.

Spennende år

Konfirmantene går et spennendende og lærerikt år i møte. Det får være med på aktiviteter både i menighetene og felles i byen.

Allerede i februar møtes alle konfirmantene i Haugesund for å høre Eirik Høie Mortensen dele sin vitnehistorie fra Utøya 22.juli 2011 og hvordan å ta livet tilbake etter terroren. Her inviteres også foresatte.

I mars er det den årlige Fasteaksjonen. Da går konfirmantene rundt med bøsser og samler inn penger, sammen med konfirmanter over hele landet.