fbpx

437 påmeldt på fire timer!

Leverandøren av påmeldingssystemet som holder til i Sandes måtte vekkes fra middagsluren og komme seg på jobb da barna i Haugesund startet påmelding til årets Barn er bra!-festival. Systemet taklet ikke presset og svarte med å sende feilmeldinger.

-Da ble det nok litt panikk i mange hundre hjem i Haugesund. Da meldte man på barna både to og tre ganger. Det ble en heftig kveld hvor vi klarte å få plassert 437 barn på riktig aktivitet i festivalen.

-Vi er selvfølgelig lykkelig over den overveldende responsen og skal jobbe hardt for å få plass til flere deltakere. Vi tror nok at vi kan passere omtrent 600 deltakere.

Barn er bra! er festivalen der barna og ungdom tar regien! 

Siden 1988 har det vært invitert til festival for barna i Haugesund. Nå er festivalen klar til å ta imot påmelding fra 600 barn og nær 200 ledere. Allerede har over 130 ungdommer meldt seg som ledere. Festivalen er tro mot sin visjon som handler om at festivalen er -for, av og med alle barn! Det betyr i praksis at barna sammen med ungdom, og med god støtte fra voksne, skaper sin egen fortryllende uke. Her blir det som vanlig show fra scenen både formiddag og ettermiddag. Besøk fra inn og utland. Men først og fremst en festival for alle barn som bor i Haugesund og omegn.

24 aktiviteter

Festivalen presenterer 24 forskjellige aktiviteter som barna har som utgangspunkt for sin deltakelse og innsats gjennom uken. Nytt av året er dukketaterverksted. Ellers vil man finne masse spennende kreative aktiviteter å delta i foruten den store opplevelsen det er når 800 mennesker er samlet i en sal til sang, dans, show og glede!

Barn er bra!-festivalen er for alle barn. Også for barn i familier som tenker at de ikke har råd til å betale. Etter henvendelse om dette vil festivalen være behjelpelig slik at man likevel kan delta.

Mer om festivalen finner du på www.haugesund.kommune.no/barnerbra

Festivalen var i fjor tilbake i Haraldshallen igjen etter et par år med “desentralisering” på grunn av pandemien.