fbpx

Sammen om et øyeblikk

Kristoffer Vincent Hansen filmer

I disse dager produserer TV2 en egenreklame som skal kalles “Sammen om et øyeblikk”. I den forbindelse ble kirken kontaktet av produksjonsselskapet Tangrystan med spørsmål om det var mulig å få filme fra innsiden i klokketårnet til Vår Frelsers kirke. De ønsket å filme noen visere som beveget seg. Det var ikke vanskelig å si ja til.  

Lokale krefter i sving 

Da kirkevergen låste opp viste det seg at det var engasjert lokale krefter. Det var Kristoffer Vincent Hansen som hadde fått jobben med å filme for TangrystanKristoffer livnærer seg av filmproduksjon og har blant annet stått bak filmen “Den 25. Timen som ble brukt til å promotere haugalandet. 

Uventet vending 

Oppdraget tok en uventet vending da det viste seg at Vår Frelsers kantori hadde korøving på samme tid. Det syntes Kristoffer var et flott øyeblikk å sende over til produksjonsselskapet, så da ble de filmet de også. I tillegg skulle han også gjøre opptak av et ungt par på utsiden av kirken.  

Gode minner 

I  samtale med kirkevergen kom det fram at Kristoffer har mange gode og sterke opplevelser fra sitt møte med kirken. Kristoffer har veldig gode minner fra Rossabø hvor han ble konfirmert av Tor Jakob Bjørndal. Men mest av alt ville han framheve selve kirkerommene som han er veldig glad i. 

Spiller på flere strenger 

Kristoffer er ikke bare filmfotograf. Han har også bakgrunn fra musikklinja. Han tenker på seg selv som “opprinnelig musiker”, da med gitar og piano som instrument. På spørsmål om han kunne tenke seg å spille i kirkerommet igjen så kom det et ubetinget “Ja”. Utfordringen er herved gitt til våre kantorer og organister. Det er bare å ta kontakt!