fbpx

Demenskor startes i Haugesund

Da Stine Gudmestad Jensen kom stormene inn i Udland kirke satt menighetens ansatte egentlig klare til å si ja. Ja til å starte Demenskoret Haugesund.  

Soknediakon Jorunn Kringeland Thorsen og kantor John-Olof Haakonseth og de ansatte i Skåre menighet har lenge tenkt å utvikle mer sang for eldre. Nå har prosjektleder Stine også fått med seg Jon Bjørnar Sandve som korleder. At han også har engasjert seg i sang og musikk for eldre gjør at mye har lagt seg til rette for at Skåre menighet kan starte dette, sier daglig leder, Tom Landås.

NRK serien om Demenskoret har naturligvis gitt inspirasjon til å satse. Skåre menighet har også stempel på kirkeveggen som en demensvennlig menighet.

Koret skal nå markedsføres for målgruppen og inviterer pårørende til å få med seg de som er glad i å synge. Og det skal synges i mange sjangere. Det vil være en hyggelig sosial ramme rundt korøvelsene som skal holdes torsdager fra 11-13 og starter opp etter påske. Påmelding vil du finne på menighetens nettsider og på skjerikirken.no

På bildet fra venstre: John-Olof Svenson Haakonseth, Jorunn Kringeland Thorsen, Stine Gudmestad Jensen og Jon Bjørnar Sandve. Foto: Tom Landås