fbpx

Gi en gave til en fremmed i år.

Rundt på Haugalandet finner du juletrær med julegaveønsker som er plassert ut av Bymisjonen.

Juletreet i Marked står i første etasje. Her finner du også boksen du kan legge gaver i. Husk at gavene ikke skal pakkes inn

Vi bruker over 100 000 000 000 på julegaver i år. Hva om vi bruker noen kroner på noen vi ikke kjenner – men som trenger en gave?

Stadig flere av oss må tenke lenge før vi ønsker oss noe til jul, vi kjøper det vi vil når vi vil – vi behøver ikke vente til jul. For mange derimot er ikke det hverdagen. I år er det ny rekord i gaveønsker til kirkens bymisjon fra folk som trenger det, fordi forskjellene blant oss stadig større, og flere trenger hjelp.

Trærne fortsettes å fylles

Rundt på Haugalandet finner du juletrær med julegaveønsker som er plassert ut av Bymisjonen. Akkurat nå er trærne fulle av julegaveønsker både fra barn og voksne. Etter hvert som lappene plukkes ned, vil Bymisjonen henge opp nye. I fjor ble det gitt ut rundt 2000 gaver!

Slik gjør du

Om du ønsker å gi en gave til noen som både ønsker og trenger en gave i år er det enkelt å få til. Plukk ned en lapp i fra ett av trærne, kjøp gaven og lever den. Det er noe fint med det å gi konkrete gaver. Både fordi det man føler at man gjør noe mer personlig enn bare å gi noen kroner – man gir noe håndfast til en bestemt person.

Det er viktig at du IKKE pakker inn gaven.

På Oasen leverer du det i informasjonen og på markedet levere du det i kassen som står i nærheten av treet.