Kolbein Falkeids bisettelse

En fullsatt kirke og et hundretall mennesker tok i dag farvel med poeten Kolbein Falkeid.

Mange ville nok foretrukket å være i kirken – som helt sikkert hadde blitt full selv uten restriksjoner. Derfor var det godt at det var så flott vær og god lyd at mange fikk det med seg. Det var lagt til rette fra vår frelsers menighet sin side med stoler og benker utenfor menighetshuset. De fleste av tilhørerne valgt derimot å være rundt kirken, mot Edda kino, parken utenfor biblioteket, torgbakken og helt ned til Haraldsgata sto det mennesker som ville vise en siste ære for Kolbein Falkeid.

Barn og barnebarn holdt fine minneord som viste oss en god og kjærlig far og bestefar. Edvard Hoem og Anders Heger holdt også minneord om poeten og dikteren.