fbpx

Fulle grupper i løpet av minutter på Barn er bra!

Det var grupper som ble så raskt fullt opp at enkelte trodde det var noe galt – det var det ikke, festivalen er bare utrolig populær i år. Pågangen var stor i ettermiddag da påmeldingen åpnet, det over 100 påmeldte den første halvtimen.

Populære grupper

Enkelte grupper er populære og enkelt har få plasser. De gruppene som er begge deler fylles ekstra fort. En slik gruppe er DJ gruppen på Bleikmyr. Den ble full i løpet av få minutter.

1 time etter at påmeldingen startet var det over 100 påmeldte barn på festivalen. I løpet av kvelden ble flere grupper fullbooket og mange har få plasser igjen. Skal du ha plass på ønskegruppen kan det altså haste litt.

Knirkefri påmelding.

I år gikk starten for påmelding helt etter planen – i alle fall teknisk. Enkelte deltagere syntes kanskje det hele gikk fort.. Det er i år som tidligere år “første mann til mølla” som gjelder, det betyr at om du har en spesiell gruppe du ønsker å delta på så haster det med påmeldingen.

Færre plasser enn tidligere år.

I år er festivalen desentralisert og den skal foregå på 5 forskjellige steder. På grunn av dette er det også færre plasser og det er liten mulighet til å utvide antallet siden festivalen har klare retninger for smittevern.

Samtidig som det er færre plasser er det flere barn som er hjemme i høstferien. Alle de som vanligvis reiser på høstferie til utlandet er nå hjemme.

Det er med andre ord ingen grunn til å vente med å melde seg på selv om påmeldingen skal foregå helt frem til 30 september.

Foto: Barn er bra! festivalen