fbpx

Førsteklasses skolestartleir i Haugesund 

Førsteklasses skolestartleir i Haugesund. På tirsdag og onsdag arrangerte menighetene i Haugesund leir for de som nå begynner i første klasse på barneskolen. 

Dette er et populært tilbud som alle menighetene står bak. I Rossabø kirke var det samlet barn bosatt i Rossabø og Vår Frelsers menigheter, i Udland kirke var det barn bosatt i Skåre menighet. 

Fare for styrtregn 

Det var nok en del spente ledere og foreldre som startet dagen på tirsdag. Vær meldingene var langt fra gode. Gult farevarsel om styrtregn er ikke akkurat drømmen når aktivitetene skal foregå både ute og inne. På toppen av det var temperaturen meldt til å bli rundt 20 grader. Fullt regnsett på barna i 20 grader er langt fra perfekt. Og for å toppe det hele værmessig var det også meldt lyn og torden! 

Men det hele gikk ganske bra, og være ble ikke fullt så galt som det var meldt på forhånd. 

Allsidige aktiviteter. 

Det er mye som skal skje på slike leirer. Alle skal jo bli fornøyd. Det er aktiviteter inne som samlinger, leker og formingsarbeid. Men man kan jo ikke sitte inne hele dagen heller – så gøy det enn er. Derfor er det mye uteaktiviteter som turer rundt i nærområdet, leker og ikke minst vannrutsjebane! 

Gudstjeneste med førsteklassinger 

Selv om skolehverdagen er startet for de unge håpefulle, er leirene ikke helt ferdige. Èn viktig ting gjenstår – utdeling av 6-års bok. Dette skjer i Rossabø kirke og Udland kirke på søndag. Så besøker du en av disse kirkene på søndag vil du oppleve gudstjenester preget av en gjeng humørfylte og livlige førsteklassinger! 

Førsteklasses skolestartleir i Haugesund