fbpx

Fasteaksjonen 2022 

I løpet av året 2022 går vi gjennom en periode som kalles fastetiden. Denne perioden er vi midt i nå og den startet onsdag 2.mars og varer til torsdag 14. april. I denne perioden arrangeres også Fasteaksjon 2022 over hele landet inkludert Vår Frelsers menighet. Perioden varer fra 3. – 5. april.  

Hva er prosjektet i år? 

Nå på søndag starter fasteaksjonen for fullt. I år er innsamlingsprosjektet rettet mot å sikre at mennesker i nød får tilgang til vann. Dette er viktig prosjekt som kan bli rettet mot flere folk og målgrupper. For eksempel folket som er i nød i Ukraina. Disse kan få godt rent vann som er stor hjelp for dem. 

Hvordan støtte fasteaksjonen? 

Alle som vil kan bli bøssebærere! Under fasteaksjonen skal konfirmantene her i Våt Frelse menighet gå rundt med bøsser. Dette er en del av deres undervisning og derfor må vi ta dem godt imot når de kommer på døren. Alle som vil kan bli med så det er bare til å melde seg på og samle inn! Dersom dere ikke ønsker å gå rundt kan dere fortsatt vise støtte ved å transportere bøssebæreren rundt med bil. 

Det blir også en mulighet for å betale med kontanter og med vips gjennom aksjonen.   

Oppstart av aksjonen: 

Tirsdag 5. april kl 17: 00 starter konfirmantene med bøssesamlingen. Dette er første gang siden coronaen slo til. Derfor har det tidligere vært digital innsamling når det ikke har vært mulig å gå rundt fra dør til dør. Vi i Vår Frelsers menighet er derfor veldig glad for at vi kan begynne igjen å samle inn penger via bøssebæring. Dette skaper god stemning og gir gode relasjoner mellom de som støtter oss og menigheten.      

Johannes Grønås har skrevet denne artikkelenElev ved Lundeneset vgs med praksisplass i Folk og kirke/Vår Frelsers menighet