fbpx

Alle er mer enn du ser – episode 1

En hvem, hva, hvor om podcasten “Mer enn du ser”.

Hvem og hva

En ny podcast som lages av Bymisjonen på Haugalandet i samarbeid med Folk og kirke.

Hvor

Produseres i det lille huset under Risøybroa, “gatekapellet”, men podcasten er å finne på Spotify, Google Play og Itunes under navnet “Mer enn du ser”. Den legges også fortløpende ut her på Folk og kirke. 

Hvorfor

Vi ønsker å vise at mennesker er mer enn hva vi ser ved første blikk, og at de gjerne rommer større dybder enn hva som kommer fram når vi betrakter dem i lys av den rollen de har.

-Vi har så lett for å sette folk i bås, sier Hellerdal. Ta for eksempel et begrep som «den narkomane». Folk er ikke sykdommen sin og det er viktig for oss å komme bort i fra disse stemplene. 

“Mer enn du ser” er gjennomgangstema i podkasten. Vi forsøker gjennom en god samtale å få vite mer om hvem gjestene våre er. For de fleste er de kjent som politiker, artist eller andre roller som folk kan ha i offentligheten.  Men som alle andre er dette også vanlige mennesker som meg og deg. 

Vi prøver å finne litt mer ut om hva det er vi ikke ser? 

Å spille inn denne podcasten i Gatekapellet gir en flott atmosfære og ramme rundt samtalene. Vi hører gjester som opplever kapellet for første gang, men vi får også høre hvordan dette er et kapell som står midt i bylivet. Med bakgrunnslyder fra folk som går forbi, de som jobber på kaien eller biler som kjører forbi. 

NY GJEST HVER UKE. 

Følg med på www.folk-og-kirke.no hver fredag for å bli kjent ett nytt menneske fra Haugalandet. Vi er ganske sikre på at du vil lære mye om disse gjestene, men kanskje vil du også lære noe mer om deg selv også? 

 nettsiden vil du også kunne lese enda litt mer om gjestene. Hver fredag legges det ut en ny episode. 

ER DET NOEN DU ØNSKER Å BLI BEDRE KJENT MED? 

Du er velkommen til å komme med tips om folk du vil vite mer om, eller fortelle oss om folk som har en spennende historie å fortelle. 

Da kan du ta kontakt med oss på: 

Eirik Lund: el669@kirken.no

eller 

Lars Breivik Hellerdal: lars.hellerdal@bymisjon.net