fbpx

Foredrag for alle par!

Tirsdag 6. mars inviterer alle menighetene i Haugaland prosti til foredraget «Styrk ditt parforhold!». Foredragsholder er forfatter og allmennlege Siri Dalsmo Berge. Dette er et foredrag for alle par.

Berge er kjent for mange gjennom artikler og reportasjer i både radio, tv og aviser. Der hun ofte brukes som ekspert på hvordan parforholdet kan styrkes. Hun er fastlege, spesialist i allmennmedisin, parterapeut, forsker, forfatter og foredragsholder.

En god bruksanvisning for alle par

Siri Dalsmo Berges foredrag er basert på forskning, erfaring som parterapeut, og allmennlege, krydret med fun facts. Kort sagt en god bruksanvisning for alle par

I boken «Bruksanvisning for parforholdet» skriver hun om at det som har størst betydning for hvor lenge vi lever. Det er ikke gener, fedme, røyking eller fysisk aktivitet, men hvor bra vi har det i våre næreste relasjoner. Visste du at et godt parforhold styrker immunforsvaret, gir lavere blodtrykk og får sår til å gro raskere? Motsatt gir samlivsproblemer tre ganger så ofte hjerteinfarkt, økt risiko for sykdom og betennelser, og mer påleiring i kvinners blodårer. Bare det å himle med øynene setter i gang målbare endringer i immunsystemet hos partneren.

«Bruksanvisning for hverdagssexen» er en opplysende, klok, underholdende bok. Og ikke minst nyttig for deg som ønsker å komme nærere – eller finne tilbake til – partneren og din egen seksualitet. Her tilbyr Siri Dalsmo Berge konkrete råd basert på 20 års erfaring, som hjelper med å overvinne seksuelle utfordringer og endre dårlige mønstre. Boken inneholder tips for å opprettholde lidenskapen gjennom livets faser og utforsker ulike former for intimitet og glede.

Foredraget er i stor grad basert på disse bøkene.

Hvor og når

Tirsdag 6. mars kan du, sammen med partneren din eller alene, få gode råd om det å leve sammen. Dette er et foredrag og ikke en workshop. Det blir ikke gruppearbeid eller lignende – her kan du bare sitte å ta i mot lærdom. Dette er et foredrag for alle par, om du er i et nytt parforhold eller har vært i et lenge.