Dagstur til Moster

Mannsmøtet inviterer til tur igjen, og damene får bli med! Onsdag 20 april inviterer de denne gang til dagstur til Moster.

På moster blir det omvisning i Moster Amfi. Moster Amfi sin viktigste oppgave er formidling av den nasjonale kirkehistorien som har sitt utspring i to viktige hendelser på Moster; kristningen av Norge i 995 og kristenretten som ble sett på Mostratinget i 1024. Moster Amfi tar vare på en del av Olavsarven.

Det blir også omvisning i Moster gamle kyrkje.  Moster Gamle Kyrkje er bygget i år 1100 på samme stedet som Olav Trygvason bygde ei kirke da han kom til Norge i år 995.

I Moster gamle kyrkje vil det også bli en liturgisk samling.

Turen starter fra Vår Frelsers menighetshus kl. 10.00 og det blir retur til Haugesund kl 18.00. Det vil bli servert mat ved ankomst til Moster. Senere blir det 2 retters middag ipå kafe i nærheten.

Transporten vil bli med en behagelig buss. Turen til Moster går via trekantsambandet og hjemturen går via ferjen fra Langevåg.

Prisen for turen er 700,-  (kan bli billigere om det er mange deltagere) Dette inkluderer mat ved ankomst Moster, reise og 2 retters middag.

Påmelding på tlf 52 80 95 00 innen 7 april.

Foto: Kjell Vikanes